Обстріл Харкова: росіяни вночі вдарили по місту трьома ракетами

Обстріл Харкова: росіяни вночі вдарили по місту трьома ракетами

Укрінформ
Російські загарбники пізно ввечері 18 вересня завдали трьох ракетних ударів по Харкову, спалахнула пожежа у нежитловому приміщенні.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, "о 23:10 окупанти завдали три удари у Холодногірському районі Харкова. Тип ракет встановлюється. Внаслідок обстрілу виникла пожежа нежитлової будівлі. Без постраждалих".

Протягом доби авіаційних ударів зазнали Берестове Куп’янського району, Копанки та Шийківка Ізюмського району.

Читайте також: Ворог завдає ударів по Харкову

Під артилерійським вогнем опинилися понад 16 населених пунктів, зокрема Одноробівка, Стрілеча, Вовчанськ, Озерне, Строївка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, зазначив Синєгубов.

За словами очільника ОВА, о 10:30 у Вовчанську Чугуївського району внаслідок артобстрілу пошкоджено приміщення дитсадка, паркан, дитячий майданчик, електромережі. Без постраждалих.

Також у Вовчанську, повідомив Синєгубов, о 19:00 на території лісового господарства внаслідок обстрілу горіла підстилка на площі 300 кв. м.

Як додав Синєгубов, піротехнічні підрозділи області за добу обстежили 4,7 га території Харківщини, знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети. До робіт залучали 31 піротехнічний розрахунок ДСНС - 157 осіб та 63 одиниці техніки.

Як повідомляв Укрінформ, за добу ворог завдав 22 ракетні та 57 авіаційних ударів, здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-