В Одесі школярка померла від передозування наркотиками

В Одесі школярка померла від передозування наркотиками

Фото
Укрінформ
В Одесі затримали юнака, який продав психотропні речовини 14-річній дівчині. Школярка померла в лікарні від передозування.

Про це повідомили в поліції Одеської області, передає Укрінформ.

Про смерть школярки від психотропів поліцію поінформували медики. При огляді помешкання померлої дівчини поліцейські знайшли амфетамін. Також були дослідженні записи з камер відеоспостереження в районі проживання дівчини, що допомогли встановити особу, яка продала їй наркотики.

«Наркодилером» виявився 17-річний підліток, який продав дівчині два пакетики з пігулками екстазі та амфетаміном. Один наркотик школярка встигла вжити, другий – вилучили поліцейські у неї вдома.

Читайте також: Європол допоміг ліквідувати великий наркокартель

«Цієї ж ночі дитині стало зле, її госпіталізували до лікарні, де вона померла. Попередня причина смерті дівчинки – отруєння наркотичними препаратами, остаточна ж причина буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи», - йдеться в повідомленні.

Також правоохоронці встановили, що затриманий продавець наркотиків замовляв заборонені речовини через інтернет, отримував локацію схованки, з якої забирав «товар» для подальшого збуту. Під час обшуку у квартирі хлопця поліцейські вилучили полімерний пакет з амфетаміном. Крім цього, правоохоронці вилучили електронні ваги, пакувальний матеріал, мобільний телефон, пакети з кристалічною, порошкоподібною та рослинною речовинами невідомого походження. Вилучені речовини направлено на експертизу.

«Фігуранту повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини й особливо небезпечної психотропної речовини, а також у збуті психотропної речовини та особливо небезпечної психотропної речовини, що передбачено ч. 2 ст. 307 ККУ», - додали в поліції.

Читайте також: В Іспанії у наркоторговців вилучили 700 кілограмів кокаїну

Юнаку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області викрили нарколабораторію із психотропами на 14 млн грн.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-