У Дніпрі посадили під нічний домашній арешт жінку, яка разом із водієм Jaguar чинила опір поліції

У Дніпрі посадили під нічний домашній арешт жінку, яка разом із водієм Jaguar чинила опір поліції

Укрінформ
Бабушкінський районний суд Дніпра обрав запобіжний захід жінці, яка є учасницею конфлікту з патрульними, внаслідок якого було застрелено чоловіка.

Про це повідомляє "Суспільне", передає Укрінформ.

"Суд частково задовольнив прохання прокурора та обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 21:00 до 7:00 на 60 діб", - йдеться в повідомленні.

Фігурантка справи - 23-річна жінка, якій 12 вересня слідчі ГУ НП в Дніпропетровській області вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.). Мова йде про випадок, який стався у Дніпрі 29 серпня. Патрульні зупинили автомобіль Jaguar, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Читайте також: Смертельна стрілянина у Дніпрі: суд відправив патрульного під цілодобовий домашній арешт

Як раніше повідомлялося, на вимогу вийти з машини водій і пасажири відповіли відмовою. Правоохоронці стали силою витягати потерпілих із автомобіля й застосували газовий балончик.

Один із поліцейських застосував під час бійки табельну зброю та здійснив три постріли у спину чоловіку. Той помер на місці.

Правоохоронця затримали, розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу (ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-