Суд підтвердив законність звільнення міського голови Чернігова

Суд підтвердив законність звільнення міського голови Чернігова

Укрінформ
Шостий апеляційний адміністративний суд міста Київ відмовив у задоволенні апеляційної скарги Чернігівської міської ради на звільнення міського голови Чернігова Владислава Атрошенка.

Про це в Телеграмі повідомив начальник міської військової адміністрації Чернігова Дмитро Брижинський, передає Укрінформ.

"Суд підтвердив, що звільнення колишнього міського голови відбувалося в законний спосіб та в межах чинного законодавства", - написав Брижинський.

Зазначається, що в квітні міська адміністрація подала позов до Чернігівського окружного адміністративного суду на Чернігівську міськраду через те, що міський голова Чернігова Атрошенко був відстороненим, а не звільненим, і продовжував вважатися керівником міськради.

Читайте також: Ексмер Чернігова отримав трудову із записом про звільнення з посади

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Львівський апеляційний суд відсторонив на рік від посади міського голову Чернігова Владислава Атрошенка за те, що чиновник діяв в умовах реального конфлікту інтересів та визнав Атрошенка винним в адміністративному правопорушенні, передбаченому ч. 1 та 2 статті 172—7 КУпАП. Рішенням суду на міського голову наклали штраф у розмірі 6 800 гривень та на рік позбавили права обіймати посади, що пов’язані з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

Фото: Чесно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-