Загарбники перетворили університет у Бердянську на центр російської пропаганди

Загарбники перетворили університет у Бердянську на центр російської пропаганди

Укрінформ
У тимчасово захопленому Бердянську загарбники перетворили педагогічний університет на майданчик пропагандистських заходів, спрямованих на знищення української ідентичності.

Про це повідомив Телеграм-канал “Бердянськ Сьогодні”, передає Укрінформ.

“Окупантам мало промивати мізки студентам та штампувати ідейно підкованих вчителів у закладі, який вони називають "Азовским государственным педагогическим университетом". Захоплений виш остаточно перетворився на майданчик пропагандистських заходів, де окупанти вчать колаборантів, як ефективніше знищувати українську ідентичність на захоплених територіях”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що днями у виші влаштували так звану наукову конференцію на тему "Сохранение мира и единства славянских народов в условиях интеграции новых субъектов в общероссийское пространство". На ній виступав пропагандист-зрадник Володимир Рогов, який збирає гроші на зброю загарбникам і радіє обстрілам його рідного Запоріжжя.

Читайте також: У Кремлі затвердили нові наративи пропаганди для дискредитації України - ГУР

“У Бердянську він ніс якусь маячню, про те що українці, болгари, євреї й башкири — всі русські люди. А погойдували головами колишні викладачі українського вишу, вчителі-колаборанти та інші зрадники”, - вказується в дописі.

Також наголошується, що така ганебна участь колишніх співробітників педуніверситету в шабашах росіян має бути помічена Службою безпеки України.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти п'ятниці на території Бердянського муніципального ліцею, де окупанти розмістили "виборчу дільницю", пролунали вибухи, що стало результатом операції СБУ.

Фото із сайту inform.zp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-