Джонсон поспілкувався з ректорами та студентами вишів Львівщини й отримав почесне звання

Джонсон поспілкувався з ректорами та студентами вишів Львівщини й отримав почесне звання

Фото
Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон особисто отримав почесне звання доктора Львівського національного університету імені Івана Франка (Doctor Honoris Causa).

Про це у Телеграмі повідомив начальник Львівської обласної держадміністрації Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Колишньому главі британського уряду ще у жовтні минулого року надали звання «Почесний доктор Львівського національного університету імені Івана Франка». Сьогодні він відвідав університет, щоб отримати це почесне звання особисто, а ще – поспілкувався з ректорами університетів та студентами, які навчаються на Львівщині», - зазначив Козицький.

Читайте також: Джонсон у Львові вшанував пам‘ять загиблих захисників і героїв Небесної сотні

За його словами, у своєму виступі Джонсон наголосив, що після повернення до Великої Британії знову наполягатиме на військовій підтримці для України.

Doctor Honoris Causa – це найвище почесне звання Львівського національного університету імені Івана Франка, яке присвоюють громадським, державним і релігійним діячам, політикам, вченим України та світу за значний внесок у розвиток науки, освіти, культури і духовності.

Читайте також: Зеленський подякував Джонсону за підтримку України

Як повідомлялося, Борис Джонсон потягом приїхав до Львова 9 вересня.

У травні він записав відеозвернення Львівському національному університету імені Івана Франка, в якому висловив подяку за удостоєння його почесного звання «Doctor Honoris Causa».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-