З Куп’янського району евакуювали 170 дітей

З Куп’янського району евакуювали 170 дітей

Укрінформ
З Куп’янського району на Харківщині, де тривають бойові дії, після оголошення обов’язкової евакуації вивезли 170 дітей.

Про це в ефірі марафону “Єдині новини” повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“З небезпечних громад Куп'янського району евакуйовано уже 743 людини, 170 з них - діти. Темпи евакуації напряму залежать від того, яку військову обстановку ми маємо. Звичайно, як тільки люди чують повідомлення, в тому числі й від Міноборони, що ситуація стабілізується, то це для них “сигнал”, щоб не виїжджати. Це неправильно. Бо ворог б’є по цивільному населенню”, - наголосив Синєгубов.

За його інформацією, в Куп'янську та навколишніх громадах, які постійно перебувають під обстрілами, залишається близько 11 тисяч людей, із них 540-570 - діти.

“Ворог продовжує щоденно обстрілювати наближені до лінії фронту населені пункти. Майже щодня фіксуємо постраждалих цивільних. Тож евакуюватися необхідно”, - сказав начальник ОВА.

Читайте також: На Сумщині оголосили примусову евакуацію з 5-кілометрової зони прикордоння з РФ

Як повідомлялося, 29 серпня вранці війська РФ обстріляли з артилерії м. Куп‘янськ. Зафіксовано влучання на територію харчового підприємства. Загинув 45-річний охоронець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-