На окупованих територіях Запоріжжя навчальний процес розпочнеться 11 вересня через фейкові вибори

На окупованих територіях Запоріжжя навчальний процес розпочнеться 11 вересня через фейкові вибори

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Запорізької області загарбники готуються до проведення фейкових виборів. Через це школи почнуть працювати з 11 вересня.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Школи на окупованих територіях почнуть працювати з 11 вересня, бо до цього ворог буде намагатись проводити фейкові вибори", - сказав він.

За словами Федорова, напередодні 1 вересня окупанти роблять поквартирний обхід та перевіряють, хто з дітей ходить в окупаційну школу, а хто - ні. Погрожують батькам позбавленням батьківських прав та змушують водити дітей в окупаційні школи.

Також він заявив, що більше ніж 200 дітей вивезено із соціальних закладів та передані в "нові сім'ї".

Читайте також: Військові РФ займають школи на окупованій Луганщині під власні потреби - ОВА

Крім того, тисячі дітей з тимчасово окупованої Запорізької області вивозяться до так званих "таборів відпочинку", де їх вчать керувати безпілотниками, навчають фейковій історії та промивають мізки пропагандою.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованій території Запорізької області загарбники намагатимуться провести 10 вересня псевдовибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-