На забезпечення дровами 35 тисяч господарств Донеччини потрібно близько ₴630 мільйонів - ОВА

На забезпечення дровами 35 тисяч господарств Донеччини потрібно близько ₴630 мільйонів - ОВА

Укрінформ
У Донецькій області 35 тисяч господарств, які не матимуть централізованого опалення, потребують забезпечення дровами на загальну суму близько 630 млн грн.

Про це на брифінгу повідомила заступниця директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької ОВА Лариса Гусева, передає кореспондент Укрінформу.

«Програма «єДрова» планується... Нам вже надали з Мінреінтеграції на погодження проєкт постанови. Ми зібрали та надали всі потреби громад. Станом на сьогодні в нас більш як 35 тисяч домогосподарств потребують дров на загальну суму приблизно 630 млн грн», - сказала Гусева.

Читайте також: На Донеччині цієї зими централізованого опалення не буде у восьми містах

За її словами, в області підготували перелік громад, яким планують надати кошти на придбання дров у першу чергу. «Це якраз ті громади, де не буде централізованого опалення, де ми не зможемо його забезпечити. Тому в першу чергу в такі громади ми будемо розподіляти гроші на придбання цих дров», - пояснила посадовець.

Як повідомлялося, у Донецькій області, за інформацією ОВА, цієї зими централізованого опалення не буде у восьми містах: Бахмуті, Сіверську, Торецьку, Часовому Ярі, Вугледарі, Авдіївці, Святогірську і Лимані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-