На Буковині благодійники передали 60 генераторів для лікарень та установ соцзахисту

На Буковині благодійники передали 60 генераторів для лікарень та установ соцзахисту

Фото
Укрінформ
Лікарням та закладам соціального захисту Чернівецької області передали 60 генераторів, які придбали за кошти благодійників.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька ОВА, передає Укрінформ.

"Заклади охорони здоров’я та установи соціального захисту населення Буковини отримали 60 генераторів потужністю від 3 до 12 кВт. Обладнання надійшло за фінансової підтримки Програми розвитку ООН, у співпраці з департаментом регіонального розвитку Чернівецької ОДА", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що отримані генератори допоможуть забезпечити заклади області резервними джерелами електропостачання для стабільного проходження осінньо-зимового періоду.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

Читайте також: ООН збирає гроші донорів на підтримку України в зимовий період

Як повідомлялося, німецькі благодійники передали Чернівцям три тисячі рюкзаків із необхідним наповненням, які роздадуть кожному першокласнику в місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-