Постраждалу від атаки росіян 12-річну дівчинку з Чернігова прооперували в «Охматдиті»

Постраждалу від атаки росіян 12-річну дівчинку з Чернігова прооперували в «Охматдиті»

Укрінформ
12-річну дівчинку з Чернігова, яка постраждала внаслідок ракетної атаки російської армії, прооперували в лікарні “Охматдит”.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в “Охматдиті”.

"Дівчинці вже провели одну операцію. Вона перебуває у відділенні інтенсивної терапії під наглядом лікарів і медсестер. Медики роблять все можливе, щоб зберегти життя і здоров'я дитини. Лікарі надають необхідну інформацію мамі дівчинки щодо стану дитини і подальшого плану лікування”, - розповіла Анастасія Магеррамова із пресслужби “Охматдиту”.

У Чернігівській міській лікарні № 3 важких хворих немає.

“Загалом до нас поступило 9 пацієнтів, усі середнього ступеню тяжкості. Одну пацієнтку — 12 річну дитину після наданої медичної допомоги доправили в київську дитячу лікарню “Охматдит”. Наскільки мені відомо, дитина перебуває в реанімації, лікарі готують консиліум щодо методів лікування на середу, 23 серпня”, - сказала медичний директор Наталія Бабкіна.

Читайте також: Удар по Чернігову: п'ятеро постраждалих перебувають у важкому стані

Як повідомляв Укрінформ, у лікарнях Чернігова перебувають 5 важких хворих, які постраждали від російської ракетної атаки по центру міста в суботу, 19 серпня.

У суботу, 19 серпня, росіяни завдали ракетного удару по центру Чернігова, унаслідок чого семеро людей загинули, ще 156 дістали поранення.

Більшість жертв ворожої атаки перебували в автотранспорті чи переходили дорогу, а також поверталися із церкви.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-