У лікарнях Кривого Рогу залишаються шестеро постраждалих від ракетного удару

У лікарнях Кривого Рогу залишаються шестеро постраждалих від ракетного удару

Укрінформ
У лікарнях Кривого Рогу залишаються 6 людей, які постраждали внаслідок ракетного удару, який стався 31 липня.

Про це у Телеграмі повідомляє голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Продовжується надання допомоги потерпілим він ракетного удару 31 липня. Наразі у лікарнях Кривого Рогу з 82 потерпілих ще перебувають шестеро людей, вони у стані середньої тяжкості. Слава Богу вже немає важких, усіх «витягнули». Вони отримують все необхідне лікування", - написав Вілкул.

За його інформацією, на отримання матеріальної допомоги з міського бюджету прийнято 649 заяв, на державну компенсацію через "Дію" – 189 заяв. Виплати з міського бюджету вже отримали 58 родин з пошкоджених будинків. Це 25 жителів зруйнованого під’їзду – їм надано по 40 тис. грн на першочергові потреби, тобто загалом це 1 млн грн, та 33 людини з навколишніх будинків – на суму 880 тис. грн.

Крім того, почалося інструментальне обстеження будинку.

Читайте також: Російські війська обстріляли Станіслав на Херсонщині, є поранений

"Це процедура, яку обов’язково потрібно зробити по закону, хоч і очевидно, що четвертий під’їзд, тобто 36 квартир, треба буде зносити. Після того буде оцінка вартості квартир сертифікованим оцінщиком і місто буде надавати фінансову допомогу на придбання квартир з міського бюджету. Наскільки мені відомо, ми – взагалі одне з двох міст в Україні, яке надає людям кошти на придбання нових квартир, законом це не передбачено", - додав Вілкул.

Раніше повідомлялось, 31 липня зранку російські війська вдарили по закладу освіти та житловій багатоповерхівці у Кривому Розі. Загинули шестеро людей, поранені – 82.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-