На Київщини п'ять годин шукали шестирічного хлопчика, який заблукав у лісі

На Київщини п'ять годин шукали шестирічного хлопчика, який заблукав у лісі

Фото, відео
Укрінформ
У Київській області після пʼяти годин пошуків знайшли шестирічного Богдана із села Жміївка, який заблукав у лісі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у Телеграмі.

“Понад 200 поліцейських, 9 дронів, кінологи, спецпризначенці, кримінальний блок, слідчі, ювенали, військові, ДСНС, прикордонники, більше 70 активістів, громадян, лісничих. Всі ми разом вчора понад 5 годин поспіль шукали 6-річного Богдана з села Жміївка”, - зазначив очільник поліції Київщини.

За словами Нєбитова, “хлопчик зник серед лісу, мав вади слуху і певні проблеми зі здоров’ям, а тут ще і сутінки. Словом, ми мали достатньо причин для хвилювань за долю дитини. Тому максимально швидко організували масштабну розшукову операцію і раді, що вона закінчилась успішно”.

Оперативники поліції Київщини знайшли Богдана у лісосмузі за півтора кілометра від дому. Живого і неушкодженого хлопчика передали батькам.

Як зауважив Нєбитов, із початку цього року за різних причин на Київщині зникли 426 дітей і всі вони були розшукані поліцейськими переважно за добу.

Читайте також: В Україні запустили додаток для допомоги у пошуку дітей і возз’єднання родин

Як повідомляв Укрінформ, у травні на Харківщині знайшли дворічну Віолетту із села Скрипаї Слобожанської громади, пошуки якої тривали чотири дні.

Фото: Телеграм ANDRII NEBYTOV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-