Через Маріуполь у напрямку Бердянська масово перекидають живу силу противника

Через Маріуполь у напрямку Бердянська масово перекидають живу силу противника

Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі фіксують масоване перекидання через місто живої сили противника та боєкомплекту в напрямку Бердянська.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, який опублікував відповідне відео.

«Фіксуємо чергове велике перекидання поки живої сили та БК через Маріуполь у напрямку Бердянська. Зафіксовано понад 20 вантажівок та інженерний транспорт у колонах. Руху «важкої техніки» на кшталт танків удень не фіксували», - написав Андрющенко. 

Він зазначив, що проведено моніторингову кампанію з відстеження акаунтів військових росіян у маріупольських пабліках. В результаті аналізу можна стверджувати про оновлення абсолютної більшості в термін від п’яти днів до двох тижнів.

Читайте також: З Маріуполя вийшло судно з награбованим українським металом

«Цікава тенденція, зі 100% акаунтів, які засвічено в Маріуполі після перекидання за аналітичною гіпотезою в бік фронту назавжди зникає з мережі не менше 40%. Це може корелюватися з динамікою втрат росіян. Хороша статистика», - додав радник мера.

Як повідомлялося, російські загарбники перетворюють Маріуполь та навколишні селища на військово-логістичний хаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-