Суд арештував керівника районного військкомату Рівненщини за побиття військового

Суд арештував керівника районного військкомату Рівненщини за побиття військового

Укрінформ
Рівненський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави керівнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Рівненській області.  

Як передає Укрінформ, про це повідомило Державне бюро розслідувань

Посадовець відправлений під арешт за участь у побитті підлеглого військового. Разом із ним підозрюваним у справі проходить керівник Рівненського обласного ТЦК.

Обом фігурантам інкримінується перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Суд арештував рівненського воєнкома через побиття військового

У зв'язку з виявленням у начальника районного ТЦК пакетів із речовиною, схожою на амфетамін, йому додатково висунута підозра в незаконному зберіганні психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.

Як повідомляв Укрінформ, у Рівненській області керівників обласного і районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки викрили в побитті підлеглого і знущанні над ним.

Читайте також: Суд арештував майно родини колишнього одеського воєнкома Борисова

За даними слідства, посадовці довідалися, що потерпілий планував доповісти про їхні порушення під час служби. Вирішивши цьому завадити, вони побили чоловіка.

Керівника Рівненського обласного ТЦК суд помістив за ґрати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-