На трасі Київ - Чоп відкрили McDonald's

На трасі Київ - Чоп відкрили McDonald's

Укрінформ
Відкриття нового закладу McDonald's на трасі Київ – Чоп є важливим сигналом інвесторам про те, що відновлення в Україні триває.

Як передає Укрінформ із посиланням на Мінвідновлення, на цьому наголосив віцепрем’єр-міністр з відновлення України — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

«McDonald's Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст. Відкриття нового об'єкту на трасі М-06 Київ – Чоп — важливий сигнал для бізнесу: відновлення та розвиток можливі навіть попри війну», — заявив Кубраков.

Новий заклад став одним із найбільших в Україні - його площа становить понад 500 кв. м, має 133 місця в залі та 116 - на терасі. Біля ресторану розташована парковка для великих автобусів.

Читайте також: McDonald’s відкриває свої ресторани у Дніпрі

Наголошується, що перемовини з керівництвом McDonald's щодо відкриття цього закладу розпочалися ще до повномасштабного вторгнення.

Як повідомлялося, у Львівській ОВА представили польський проєкт з підтримки інвестування в Україну, який охопить вісім областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-