Вода для півдня України: уряд дав добро на експериментальний проєкт у чотирьох областях

Вода для півдня України: уряд дав добро на експериментальний проєкт у чотирьох областях

Укрінформ
Уряд затвердив порядок реалізації експериментального проєкту водозабезпечення у Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій та Миколаївській областях.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було ухвалено на засіданні Кабміну, повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту водозабезпечення у Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій Миколаївській областях", - розповів він.

Читайте також: У Кривому Розі запустили ще один водогін

Рішенням уряду, зокрема, дозволено Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій та Миколаївській обласним військовим адміністраціям на час воєнного стану здійснювати роботи у рамках реалізації експериментального проєкту без відведення земельної ділянки, відповідності містобудівній документації, отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, отримання експертного висновку щодо проєктної документації на будівництво обʼєктів, отримання права на виконання будівельних робіт, а також без використання Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва та оформлення речових прав на земельні ділянки.

Як повідомляв Укрінформ, у Криворізькому районі наразі реалізується чотири проєкти з відновлення водопостачання. Вони фінансуються коштом державного, обласного бюджетів, а також допомагають промислові підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-