У Херсоні заживили ще одну трансформаторну підстанцію

У Херсоні заживили ще одну трансформаторну підстанцію

Укрінформ
У Херсоні, що постраждав через підрив військовими РФ Каховської ГЕС, заживили ще одну трансформаторну підстанцію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА, інформуючи про ліквідацію наслідків підриву російськими агресорами Каховської ГЕС.

«Енергетики заживили ще одну трансформаторну підстанцію у Херсоні, завдяки чому відновлено світло для 180 абонентів», - йдеться у повідомленні.

В ОВА поінформували, що у мікрорайоні Корабел в обласному центрі поновлено розподіл природного газу до ще однієї багатоповерхівки та 11 квартир. Через підтоплення по області залишаються відʼєднаними 1610 абонентів.

Читайте також: До опалювального сезону Україна може встановити лише 20% необхідних трансформаторів - експерт

Як зазначається, щоб забезпечити населення питною водою визначено місця для буріння 50 нових свердловин: 13 – у Бериславській громаді, 9 – Новорайській, 10 – Милівській, 8 – Новоолександрівській, 8 – Нововоронцовській, 2 – у Новокаховській. Робота з підготовки до буріння триває.

Уночі 6 червня російські війська підірвали греблю Каховської ГЕС, спричинивши масштабне затоплення. Під водою опинилася низка населених пунктів Херсонської області. Від підтоплення постраждали також території Миколаївської області.

Фото ілюстративне, ДТЕК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-