У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві трьох людей

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві трьох людей

Фото
Укрінформ
Молодик забрав у таксиста автомобіль, скоїв два ДТП, а коли його затримали, з’ясувалось, що він причетний до смерті трьох людей.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Харківської області повідомила в Фейсбуці.

«16 липня до ХРУП № 1 надійшло звернення від таксиста про заволодіння транспортним засобом Daewoo Lanos по вулиці Гвардійців Широнінців. Заявник розповів, що отримав виклик. Коли приїхав за адресою, замовник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав. Чоловіка затримали працівники Управління патрульної поліції», - йдеться в повідомленні.

В ході перевірки встановлено, що вказаним автомобілем заволодів 20-річний хлопець. Керуючи автівкою, він скоїв дві ДТП, в одній загинув чоловік, а під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що за місцем мешкання чоловік вбив трьох родичів в квартирі: 49-річну матір, 9-річну сестру та 71-річного співмешканця матері.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки) Кримінального кодексу України. За скоєння злочинів зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру за скоєння злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-