Депутати Львівської облради, яким вручили повістки, прийшли до військкомату

Депутати Львівської облради, яким вручили повістки, прийшли до військкомату

Укрінформ
Депутати Львівської обласної ради, яким перед сесією 4 липня вручили повістки, прийшли до Центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це з місця події повідомляють журналісти Суспільного, передає Укрінформ.

"Маю весь пакет документів, повістка, фотографія, паспорт, ідентифікаційний - все, що потрібно. Сьогодні ми прибули сюди, бачу своїх колег-депутатів. Хочу сказати всім колегам-депутатам в Україні, що цього не варто боятися. У когось є бронювання, у когось немає, але ми зобов'язані виконати свій обов'язок", - сказав в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Чиновник прийшов до Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП.

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській обласній раді 4 липня перед сесією отримали повістки від Центру комплектування та соціальної підтримки 34 депутати. Це всі чоловіки призовного віку або ті, хто ще не мобілізувався. Серед депутатів облради - 56 чоловіків. 13 із початку повномасштабної війни мобілізувалися, а дев'ять депутатів - старші за 60 років.

Читайте також: Погрожував зламати ногу: на Хмельниччині через скандал перевірять працівників військкомату

Відповідно до закону, заходи мобілізації не стосуються тільки народних депутатів. Депутатів місцевих та обласних рад можуть призивати на військову службу на загальних підставах.

Фото: Суспільне Львів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-