У Львові депутатам облради перед сесією вручили повістки

У Львові депутатам облради перед сесією вручили повістки

Фото
Укрінформ
Депутатам Львівської обласної ради перед засіданням вручили повістки від територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив у Фейсбуці депутат облради Йосиф Ситник, передає Укрінформ.

«Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили повістки», - написав Ситник.

Фото: Facebook/Йосиф Ситник
Фото: Facebook/Йосиф Ситник

Інформацію про те вручення повісток депутатам у коментарі кореспондентові Укрінформу підтвердила начальниця пресслужби Львівського ТЦК та СП капітан Марія Левко.

«У нас у державі воєнний стан триває до 18 серпня, і повістки вручили в межах мобілізаційних заходів, які тривають в Україні, згідно з чинним законодавством», - сказала Левко.

Читайте також: Поліція Київщини встановила місцезнаходження 900 ухилянтів - Нєбитов

Скільки саме повісток було видано, речниця не уточнила.

Відповідно до закону заходи мобілізації не стосуються народних депутатів України, депутатів місцевих та обласних рад можуть бути призвані на військову службу на загальних підставах.

Як повідомлялося, після початку повномасштабного вторнення Росії 10 депутатів Львівської облради пішли добровольцями до війська.

Кабінет Міністрів у квітні вніс зміни до положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, дозволивши вручати військовозобов'язаним повістки незалежно від місця перебування на військовому обліку.

Перше фото Львівська облрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-