На Сумщині без електрики залишаються 56 населених пунктів

На Сумщині без електрики залишаються 56 населених пунктів

Укрінформ
У Сумській області внаслідок обстрілів та негоди без електропостачання залишилися 56 населених пунктів.

Про це повідомляє "Сумибленерго" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Станом на 12.00 27 червня, внаслідок ворожих обстрілів зі сторони рф без електропостачання залишаються 38 населених пунктів Сумської області: 967 споживачів Білопільської територіальної громади; 659 споживачів В. Писарівської територіальної громади; по 65 споживачів у Путивльській та Глухівській територіальних громадах; 59 споживачів у С. Будській територіальній громаді. Окрім того, внаслідок складних погодних умов залишаються знеструмленими 18 населених пунктів Сумської області", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у "Сумиобленерго", оперативно-аварійні бригади в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання на знеструмлених внаслідок негоди ділянках.

Через аварію частина міста Суми залишилася без електропостачання.

Читайте також: У Херсоні без електропостачання залишаються ще майже 14 тисяч абонентів

Про це з посиланням на Сумиобленерго повідомляє Сумська міськрада у Телеграмі.

"У зв'язку з аварійною ситуацією у мережах АТ «Сумиобленерго» частина споживачів міста Суми залишилась без електропостачання. Аварійні-ремонтні бригади товариства вже працюють над відновленням електроенергії", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на Сумщині в лікарні померла 41-річна жінка з Миропілля, яка зазнала поранень під час артилерійського обстрілу росіянами 26 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-