На Львівщині від ураження струмом загинув 12-річний хлопчик

На Львівщині від ураження струмом загинув 12-річний хлопчик

Укрінформ
У селі Малехів біля Львова від ураження струмом загинув 12-річний хлопець, який рибалив на пожежній водоймі і зачепив вудкою дроти електропередач.

Про це повідомляє поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«25 червня близько 21.00 на пожежній водоймі у селі Малехів внаслідок ураження електричним струмом загинув 12-річний хлопчик, мешканець Волинської області, який приїхав до родичів на канікули», - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, під час риболовлі школяр, закидуючи вудку, зачепив дріт лінії електропередач, був уражений електричним струмом та помер.

Також поліція повідомляє, що того ж дня близько дев’ятої години ранку на вулиці Таллінській у Львові на даху локомотива було виявлене тіло 20-річного жителя одного з сіл Яворівського району без ознак життя та з ознаками ураження електричним струмом.

Читайте також: Грався з патроном: на Харківщині госпіталізували хлопчика з численними травмами

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині від удару електрострумом загинула 10-річна дитина, яка торкнулася до обірваного внаслідок негоди дроту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-