На Київщині затримали «смотрящого» за Бояркою на прізвисько «Джола»

На Київщині затримали «смотрящого» за Бояркою на прізвисько «Джола»

Укрінформ
У Київській області поліція затримали так званого "смотрящого" за містом Боярка, який поширював злочинний вплив у місті та займався вимаганням грошей з жителів.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру жителю Київщини за фактами поширення злочинного впливу та вимагання (ч. 2 ст. 255-1, ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрюваний відбував покарання за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

За сім років ув’язнення він здобув авторитет серед засуджених та отримав відповідальне становище в кримінальній ієрархії - так званого "смотрящого", "ответчика за городом Боярка".

Чоловік отримав прізвисько "Джола" та після звільнення з місць позбавлення волі поширював злочинний вплив у Боярці Київської області.

Він контролював надходження, витрати та розподіл грошових коштів, отриманих злочинним шляхом, призначених для забезпечення існування та функціонування ланок криміногенного суспільства.

Читайте також: СБУ нейтралізувала банди, які тероризували Харків, Одесу та Сумщину

Користуючись своїм статусом у кримінальному світі, підозрюваний вимагав у жителів населеного пункту гроші.

Вказану особу затримали.

До суду скерували клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті спецоперації у Полтавській області нейтралізували банду, яка тероризувала місцевих жителів та "вибивала" неіснуючі борги з підприємців.

Фото: Київська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-