Мешканців Криворізького району просять тримати вдома триденний запас води

Мешканців Криворізького району просять тримати вдома триденний запас води

Укрінформ
Мешканців Криворізького району закликають тримати мінімальний триденний запас води вдома. Є три громади, де водопостачання відсутнє повністю, і в трьох - частково.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко, передає Укрінформ.

"Сьогодні кожна громада Криворізького району отримала гнучкі місткості для питної води, які нещодавно передали від Дніпропетровської обласної військової адміністрації. Також громадам доставлено вантажі з питною водою від Мукачівської районної військової адміністрації", - написав Ситниченко.

Читайте також: У Миколаєві закрили понад два десятки точок видачі води - у пробах знайшли шкідливі речовини

За його словами, місткості місткістю 24 кубометри мають допомогти громадам забезпечити місцевих мешканців питною водою. На сьогодні повністю відсутнє централізоване водопостачання у Грушівській, Вакулівській та Софіївській громадах, частково без води залишаються населені пункти у Зеленодольській, Апостолівській та Глеюватській громадах.

"Прошу кожного і кожну з вас обов'язково тримати мінімальний триденний запас води вдома", - закликав Ситниченко.

Він запевнив, що влада продовжує шукати варіанти забезпечення громад питною та технічною водою.

Читайте також: У Кривому Розі порушників режиму економії води примусово відключають від постачання

Крім того, що налагоджують співпрацю з благодійними та громадськими організаціями в Україні та за її межами, працюють над тим, щоб втілити в життя плани альтернативного забезпечення водою міста Кривий Ріг та інших громад Криворізького району.

Раніше повідомлялося, що для розв'язання проблем з водою після підриву росіянами Каховської ГЕС у Кривому Розі почали будувати канал Інгулець –Південне. Централізованого водопостачання наразі немає в кількох населених пунктах Нікопольського та Криворізького районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-