На Прикарпатті негода залишила без електрики 11 населених пунктів

На Прикарпатті негода залишила без електрики 11 населених пунктів

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківській області внаслідок опадів розмито кілька доріг, 11 населених пунктів залишаються без електрики.

Про це повідомила голова ОВА Світлана Онищук у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На Прикарпатті триває негода, в епіцентрі стихії залишається Верховинський район. На 18:00 пошкоджено кілька ділянок на дорозі місцевого значення Красноїлля - Замагора. Через стихію ізольованими від світу залишились до 500 людей, серед яких є діти", - написала Онищук.

За її словами, пошкоджене транспортне сполучення до с. Кохан Білоберізької громади, тут відрізані від світу понад 300 осіб.

Підтоплена переправа до сіл Голови та Перехресне - єдиний шлях, який веде до населених пунктів, де загалом проживають 2500 людей.

Ускладнено проїзд до населених пунктів Голошино, Грамотне, Пробійнівка. Дістатися туди можна високопрохідною технікою.

Читайте також: На Прикарпатті паводки розмили дороги у кількох районах

За даними Онищук, через негоду без електропостачання залишились 11 населених пунктів. На критичних ділянках працює спецтехніка, але її робота ускладнена через сильні опади.

Тим часом, попередила очільниця ОВА, рівень води у місцевих річках зростає. У зв’язку з цим вона закликала людей, які проживають поблизу водойм, стежити за ситуацією і в разі підняття рівня води - не зволікаючи перебратися у безпечні місця.

Як повідомлялося, рятувальники радять українцям утриматися від походів у гори через ускладнені погодні умови та штормове попередження на Прикарпатті.

Фото: Світлана Онищук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-