У Рівному підпалили авто журналіста - поліція встановлює обставини

У Рівному підпалили авто журналіста - поліція встановлює обставини

Фото
Укрінформ
У Рівному поліцейські встановлюють обставини підпалу автомобіля журналіста, що стався 15 червня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області.

«На спецлінію 102 сьогодні, 15 червня, о 03:45 надійшло повідомлення від працівників ДСНС, що на вулиці Данила Галицького горить легковий автомобіль», - йдеться у повідомленні.

Поліція з’ясувала, що транспортний засіб Chrysler, який був припаркований біля одного із закладів харчування, належить 42-річному рівнянину, редактору інформаційної агенції. Незрозумілий звук під ранок почув житель сусіднього будинку. Коли виглянув у вікно, то побачив іскріння у передній частині авто, після чого спрацювала сигналізація та легковик почав горіти.

Як інформують у поліції, у результаті загоряння вогнем пошкоджено передню частину транспортного засобу. Поліцейські провели огляд місця події, вилучили необхідну слідову інформацію та автомобіль, який поміщений на спецмайданчик.

Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна).

Тривають невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення, зокрема аналізуються відеозаписи із камер спостереження.

Читайте також: У Полтаві погрожували журналістціполіція відкрила справу

У поліції розглядають різні версії скоєного злочину, одна з яких — пов’язана із журналістською діяльністю.

У Фейсбуці про підпал своєї автівки повідомив журналіст Влад Ісаєв, який написав, що його єдина версія - професійна діяльність.

У коментарі ІМІ Влад Ісаєв зазначив, що є редактором ІА «Західний аргумент», щоправда, сайту в цієї агенції вже немає. На сторінці ІА «Західний аргумент» у Фейсбуці останнє повідомлення було у 2021 році. У минулому Ісаєв був журналістом газети «Рівне вечірнє», а також редактором сайту «Пресцентр». Також Ісаєв повідомив ІМІ, що не знає, з якими матеріалами може бути пов’язаний підпал. Він відмовився коментувати події, поки працює поліція.

Фото: Поліція Рівненської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-