Ракетний удар по Одесі: четверо працівників зруйнованого підприємства - у критичному стані

Ракетний удар по Одесі: четверо працівників зруйнованого підприємства - у критичному стані

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по Одесі, який армія РФ нанесла в ніч на 14 червня, зруйновано склад компанії «Таврія В». Троє працівників підприємства загинули, четверо перебувають у критичному стані.

Про це у Фейсбуці повідомила компанія «Таврія В», передає Укрінформ.

«Сьогодні, 14 червня, о третій ночі ворожа ракета поцілила в наш продовольчий склад «Таврія В». Удар був миттєвий, а вибух жахливої сили. Загинуло троє наших співробітників, четверо в критичному стані у лікарні. Їм надається уся необхідна допомога», - йдеться у повідомленні.

В компанії зазначили, що основний удар прийшовся на відділ дитячих товарів, де зберігались підгузки, дитяче харчування, жіноча гігієна.

«Після вибуху розпочалась пожежа, яку наші працівники, здебільшого жінки, не зважаючи на отримані поранення та контузію, самотужки почали гасити, допомагали один одному, шукали зниклих», - додали в компанії.

Також в «Таврія В» повідомили, що планується продовжити навчання співробітників щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Читайте також: В Одесі оголосили 15 червня днем жалоби

Як повідомлялося, у ніч проти 14 червня російська окупаційна армія спрямувала чотири «Калібри» по цивільній інфраструктурі Одеси. Пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування. Троє людей загинули, 13 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-