У лікарнях Кривого Рогу залишаються 11 поранених

У лікарнях Кривого Рогу залишаються 11 поранених

Укрінформ
У лікарнях Кривого Рогу залишаються 11 людей, які отримали поранення внаслідок ворожих атак по місту.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"В лікарнях досі залишаються 11 поранених. 9 – важкі", - написав він.

Всього внаслідок атаки постраждали 38 людей, ще 12 - померли.

Раніше повідомлялось, що вночі у лікарні помер один з постраждалих від ракетної атаки на Кривий Ріг. 67-річний чоловік отримав опіки 80% тіла. Сьогодні у місті День жалоби.

Читайте також: У Кривому Розі кількість загиблих унаслідок ракетної атаки зросла до 12

Своєю чергою, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Фейсбуці заявив, що рятувальники ДСНС працювали на зруйнованому ворожим ракетним ударом житловому будинку без перерв, доки не переконалися, що під завалами більше немає людей.

"Жорстокий, нелюдський і абсолютно безглуздий ракетний удар росіян по Кривому Рогу забрав життя ще однієї людини. Кількість загиблих зросла до 12. Окупанти 13 червня вдарили по житловому масиву, де лише багатоповерхівки, школи та дитячі майданчики. Лише в одному будинку знищено 80 квартир, в яких було зареєстровано 105 мирних громадян. Пошкодження отримали 68 будівель, серед них і навчальні заклади", - розповів він.

Ворог випустив шість ракет по Кривому Рогу, з яких п'ять влучили по мирних об'єктах, які не мають жодного відношення до військових. Ворог завдав удару по п'ятиповерховому житловому будинку, також від ударів постраждали транспортне підприємство, складське приміщення, в якому зберігалася звичайна вода та різні напої, інші цивільні об'єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-