Посол Польщі відвідав Херсонщину

Посол Польщі відвідав Херсонщину

Відео
Укрінформ
Посол Польщі Бартош Ціхоцький відвідав Херсонщину, аби на власні очі побачити та розповісти польським ЗМІ про регіон після підриву росіянами Каховської ГЕС.

Про це повідомили в Телеграмі Херсонської ОВА, передає Укрінформ.

Відео: Херсонська ОВА

"Херсон відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцький, аби на власні очі побачити наслідки підриву росією Каховської ГЕС. Він зустрівся з начальником Херсонської ОВА Олександром Прокудіним. Для журналістів польських ЗМІ вони розповіли про підтримку регіону, ліквідацію наслідків російського теракту, критичну ситуацію на лівобережжі та інше", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Польща хоче поновити роботу всіх своїх консульств в Україні

Як наголосив керівник Херсонської ОВА, "наші народи обʼєднані, ми завжди раді бачити наших польських побратимів, зараз ця підтримка дуже важлива для нас”.

Як повідомлялося, в ніч проти 6 червня російські військові підірвали греблю Каховської ГЕС. На Херсонщині тривають рятувальні роботи та заходи з евакуації населення з місць затоплення. На правобережжі підтопленими залишаються 3 600 будинків у 31 населеному пункті, на лівобережжі - 17 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-