Поранений під час наїзду на міну на Рівненщині тракторист – у тяжкому стані

Поранений під час наїзду на міну на Рівненщині тракторист – у тяжкому стані

Укрінформ
За життя тракториста, що підірвався 10 травня на протитанковій міні на Рівненщині, борються медики, він у тяжкому стані, чоловіка дістали з палаючого трактора військові та поліцейський.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області.

«54-річний чоловік обробляв власну земельну ділянку зі своїм знайомим-трактористом. Утім, під час робіт вони проігнорували попереджувальну табличку, внаслідок чого трактор виїхав за безпечну межу, де підірвався», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, власник ділянки загинув на місці.

Водія, ровесника загиблого, із палаючого трактора дістали військові із поліцейським офіцером Висоцької територіальної громади, який саме проїжджав неподалік. Правоохоронець надав першу домедичну допомогу потерпілому. Потому разом із військовими допоміг перенести до «швидкої», яка разом із рятувальниками прибула на місце події.

Чоловіка з травмами різного ступеня госпіталізували до реанімації. Як повідомляють у поліції, за його життя борються медики, він у тяжкому стані.

За цим фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 КК України (з відміткою нещасний випадок).

Читайте також: На Херсонщині у полі підірвався на міні й загинув цивільний

Поліцейські закликають в умовах воєнного стану не ігнорувати заборони, про які попереджають відповідні знаки.

Як повідомляв Укрінформ, на півночі Рівненської області у прикордонній смузі на міні підірвався трактор, внаслідок чого одна людина загинула і ще одна зазнала поранень. Вибух стався в полі на території Дубровицької територіальної громади. Трактор заїхав на поле, проігнорувавши табличку маркувального знака та огородження про замінування території.

Фото: Поліція Рівненської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-