У ДТП на Львівщині загинула жінка та двоє її дітей

У ДТП на Львівщині загинула жінка та двоє її дітей

Відео
Укрінформ
У Львівській області на трасі Київ-Чоп унаслідок автозіткнення загинула жінка та її дві доньки. Ще один чоловік та дитина травмовані, їх шпиталізували.

Про це у Фейсбуці повідомила поліція Львівщини, передає Укрінформ.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася, 10 травня, близько 19.40, на автодорозі Київ-Чоп біля села Розвадів Стрийського району.

Як встановили правоохоронці, водійка автомобіля Volkswagen Touran, 42-річна мешканка Стрийського району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де здійснила зіткнення з вантажівкою Renault під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

«Від отриманих унаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком 4 і 14 років померли на місці події. Крім того, 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичних закладів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Хмельницькому водій збив на переході поліцейську і двох військових, є загиблий

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, в Обухівському районі Київської області 25 квітня у ДТП постраждали четверо дітей. Потерпілих госпіталізували до лікарні - 13-річну, 7-річну та 8-місячну дівчаток та 10-річного хлопчика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-