Лікарня на Житомирщині отримала від благодійників реабілітаційне обладнання на €24 тисячі

Лікарня на Житомирщині отримала від благодійників реабілітаційне обладнання на €24 тисячі

Фото
Укрінформ
Звягельська багатопрофільна лікарня на Житомирщині отримала від німецьких благодійників сучасний тренажер для реабілітації поранених вартістю 24 тис. євро.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Звягельська міська рада.

«Співзасновник німецької благодійної організації Save Ukraine e.V. (Weinheim) Клаус Кеперт завітав 9 травня до міста Звягель, щоб особисто передати реабілітаційне медичне обладнання КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лікарні передали один із найсучасніших динамічних тренажерів для реабілітації поранених – сходи-бруси DST-8000, вартістю 24 тис. євро. Його придбали в межах проєкту «Save a life. Gehhilfe» («Збережи життя. Допоможи ходити»), який ініціювала юристка з Бучі Ольга Лябах, котра разом із дітьми вимушено виїхала в Німеччину.

За словами Кеперта, важливий внесок в реалізацію цього проєкту здійснив благодійний фонд HuManS, який виділив 17 тис. євро. Уродженка Рівненщини Вікторія Йост спрямувала 2 тис. євро від спільноти українців у місті Майнц. Решту коштів команда Save Ukraine e.V.

Читайте також: Дніпропетровщина отримала 48 лікарняних ліжок та 280 штативів під крапельниці

Благодійна організація Save Ukraine e.V. була заснована у квітні 2022 року групою німців та українців. Основний напрямок її діяльності – пошук і передача до профільних медичних установ та медиків на полі бою специфічного медичного обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-