У Чернівцях з нагоди Дня Європи відбувся благодійний ярмарок

У Чернівцях з нагоди Дня Європи відбувся благодійний ярмарок

Фото
Укрінформ
У Чернівцях з нагоди Дня Європи відбувся благодійний ярмарок «Європейська весна», під час якого викладачі та вихованці Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» продавали хенд-мейд смаколики та сувеніри, щоб зібрати кошти для ЗСУ.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Чернівецької обласної ради, передає Укрінформ.

«Україні не треба доводити, що вона частина Європа, адже вона знаходиться в її центрі. А українці, які воюють із російською федерацією, захищають не тільки власні кордони й незалежність, але і європейські цінності – свободу, демократію, недоторканність», - зазначив під час заходу перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор.

В обласній раді зазначили, що в програмі ярмарку були майстер-клас із виготовлення оберегів для захисників і захисниць, інтерактивна вікторина і виступи юних артистів та педагогів центру. Художники-початківці представили присутнім свої роботи, а всі охочі могли сфотографуватися у спеціально облаштованій зоні.

Читайте також: У столиці проведуть безкоштовні екскурсії до Дня Європи

Як повідомляв Укрінформ, 9 травня Україна відзначає День Європи, встановлений відповідно до указу Президента Володимира Зеленського. Раніше цей день відзначався щороку у третю суботу травня. До Києва прибула президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, щоб разом з українцями відзначити День Європи. Вона наголосила на тому, що Україна є частиною єдиної європейської родини.

Фото: Чернівецька обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-