У столиці проведуть безкоштовні екскурсії до Дня Європи

У столиці проведуть безкоштовні екскурсії до Дня Європи

Укрінформ
У Києві з нагоди Дня Європи 13 та 14 травня відбудуться безкоштовні екскурсії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Екскурсії розпочинатимуться о 12:00. Під час прогулянок можна буде ознайомитися з архітектурою столиці та різноманітними об’єктами, які пов’язують Київ з Європою. Зокрема з Європейською площею, де розміщувався чи не найкращий у місті готель “Європа”, а також із будівлями, які були збудовані європейськими архітекторами.

Крім того, є можливість дізнатися більше про відомі спортивні споруди столиці, зокрема Палац спорту, де проводили перший в Україні пісенний конкурс “Євробачення-2005”, та Національний спортивний комплекс “Олімпійський”, який приймав фінальні матчі Ччемпіонату Європи з футболу у 2012 році, а також фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА у 2018 році.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасникам буде підтверджена реєстрація телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Читайте також: У Києві відкрилася виставка, яка розвінчує міфи про відносини ЄС та України

Зареєструватися на екскурсію 13 травня (субота) та на 14 травня (неділя) можна за лінками.

Місце зустрічі для екскурсії - Європейська площа, біля входу в Український дім.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, які розташовані неподалік.

Як повідомляв Укрінформ, 8 травня Президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким 9 травня Україна відтепер відзначатиме День Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-