Громадам Рівненщини повернули понад 5,6 тисячі квадратних метрів укриттів

Громадам Рівненщини повернули понад 5,6 тисячі квадратних метрів укриттів

Укрінформ
Із початку повномасштабного вторгнення судами Рівненщини задоволено 16 позовних заяв щодо неналежного утримання та продажу укриттів, громадам повернули укриття, в яких можуть заховатися за потреби 7,5 тис. осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура

«З початку повномасштабного вторгнення судами Рівненщини задоволено 16 позовних заяв прокуратури щодо неналежного утримання та продажу таких об’єктів. Громадам повернуто понад 5,6 тис. кв.м укриттів, у яких, за потреби, можуть заховатись 7500 осіб», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зокрема, постановою Північно-західного апеляційного господарського суду залишено без змін рішення господарського суду Рівненської області, яким визнано недійсним договір купівлі-продажу будівлі клубу в селі Сопачів Вараського району та зобов'язано повернути протирадіаційне укриття на 200 осіб. Його у 2018 році неправомірно продала сільська голова.

Читайте також: У Херсоні встановили найбільше укриття в місті

Крім того, суд зобов’язав надати згоду на прийняття в комунальну власність громади Рівного споруду цивільного захисту загальною площею 2,5 тис. кв.м, яке може вмістити 4000 людей.

як повідомляв Укрінформ, у Херсоні встановили найбільше укриття у місті - довжина споруди становить 9 метрів, товщина стін - 30 см.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-