Школярі на ярмарках у Львові зібрали понад ₴1,2 мільйона на дрони для ЗСУ

Школярі на ярмарках у Львові зібрали понад ₴1,2 мільйона на дрони для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Заклади освіти міста провели вуличні ярмарки, де збирали кошти на дрони для ЗСУ. На шести локаціях дітям разом з батьками і вчителями вдалося зібрати 1 мільйон 225 тисяч гривень.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк, передає Укрінформ.

«Лише уявіть, вчора на шкільних ярмарках до Дня міста наші діти, батьки і вчителі зібрали 1 мільйон 225 тисяч гривень! Ярмарки відвідали тисячі львів’ян. Дякуємо усім, хто долучився до їхньої організації і проведення. Ставили собі ціль зібрати кожному батальйону по дрону, а вийшло по два», - написав Закалюк.

Як повідомили у Львівській міськраді, шкільні благодійні ярмарки «Кожному батальйону по дрону» провели у різних частинах міста на шести локаціях, де об’єднувалося кілька шкіл мікрорайону. На всіх локаціях львів’ян мали змогу придбати смаколики, долучитись до різноманітних ігор та майстер-класів, а також побачити виступи дітей.

Читайте також: Операційна в укритті перинатального центру: у Львові на аукціоні зібрали майже 5 мільйонів

Кошти скерують на потреби 125-ої окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині дев’ятирічна незряча співачка Анна-Марія Герман із Комарного від початку війни зібрала понад 650 тисяч гривень для Збройних сил України. За ці кошти придбали та передали для військових на фронт дрон, автомобіль, рації медичної допомоги, одяг, взуття, термобілизну та продукти харчування.

Фото: Андрій Закалюк / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-