Поліція показала наслідки вчорашніх обстрілів на Херсонщині

Поліція показала наслідки вчорашніх обстрілів на Херсонщині

Фото
Укрінформ
Внаслідок обстрілів Херсонщини за минулу добу 24 особи загинули та 46 травмовані..

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області.

«російська армія здійснила черговий акт терору проти мирного населення правобережжя Херсонщини. Населені пункти Бериславського та Херсонського районів рашисти безперервно обстрілювали з реактивних систем залпового вогню, артилерії, авіації та БПЛА», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворог цілеспрямовано бив по місцях скупчення людей на залізничному вокзалі, у будівельному гіпермаркеті та супермаркеті, на АЗС, цілив по багатоповерхівках та кварталах приватного сектору, по поліцейським, медикам та рятувальникам, які надавали допомогу постраждалим. Наслідком жорстокого обстрілу стала загибель 24-х цивільних, тяжко поранені 46 людей, серед яких двоє дітей.

Читайте також: На окупованій території Херсонщини триває примусова паспортизація

Біля с.Музиківка ворог обстріляв бригаду енергетиків, які лагодили лінії електропередач, в результаті чого троє працівників загинули. Внаслідок чергового авіаудару керованими бомбами по с.Кізомис пошкоджено 8 житлових будинків. Під час ворожого обстрілу с.Токарівка на власному подвір’ї загинув 47-річний чоловік. Окупанти обстріляли дачний кооператив у с.Іванівка Бериславського району, внаслідок чого у власному будинку поранення отримав 62-річний чоловік.

Як зазначається, Херсон перебуває під щоденними обстрілами російської армії. Минулої доби місто зазнало чи не найбільшої атаки за останні місяці. По житлових кварталах та місцям скупчення людей ворожа армія гатила з артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Як повідомляється, троє людей загинули та п'ятеро поранені під час обстрілу єдиного працюючого в місті будівельного гіпермаркетау, нині він припиняє свою роботу.

Агресори вдарили з РСЗВ по залізничному вокзалу та прилеглій території, по вул.Паровозній та просп.Ушакова, внаслідок чого четврео людей загинули і 13 поранені. Внаслідок потрапляння снаряда повністю вигорів вагон пасажирського потяга.

Ворог здійснив обстріл супермаркету по вул.Миру та прилеглих будинків по вул.І.Кулика та Бериславському шосе у Дніпровському районі. Як наслідок, 7 загиблих та 26 поранених, серед яких двоє дітей віком 7 та 17 років, а також двоє працівників поліції.

Читайте також: Павлюк про розмінування Херсонщини: Щоденно працюють до 75 груп

Біля гуртожитку на вул.І.Кулика внаслідок обстрілу загинула 65-річна жінка. Під час обстрілу приватного сектора Дніпровського району загинули троє жінок віком від 68 до 91 року, поранено 75-річного чоловіка. Російські військові обстріляли смт Антонівка, там загинули 74-річна жінка і 68-річний чоловік.

За фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині поліція відкрила 38 кримінальних проваджень.

Як повідомляв Укрінформ, після масового вбивства 3 травня російською армією мирних жителів Херсонщини 4, 5 та 6 травня оголошені в області днями жалоби за загиблими.

Раніше в ОВА інформували, що армія рф за минулу добу здійснила 98 обстрілів Херсонської області, внаслідок чого загинули 23 людини та поранені 46, зокрема двоє дітей.

Фото: Поліція Херсонщини, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-