Ракетний удар по Павлограду: в ОВА розповіли про стан поранених дітей

Ракетний удар по Павлограду: в ОВА розповіли про стан поранених дітей

Єдині новини
Укрінформ
Внаслідок ворожого обстрілу Павлограду, який стався напередодні, постраждали п'ятеро дівчаток. Їхньому життю нічого не загрожує.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"Внаслідок ракетного удару по Павлограду було поранено 5 дівчаток віком від 8 до 16 років. Вони всі перебувають на амбулаторному лікуванні, їхньому життю нічого не загрожує. У двох дівчаток різані рани переважно, у трьох сестричок - 8, 12, 14 років - отруєння продуктами горіння", - сказав він.

За словами очільника області, всім постраждалим родинам буде надана допомога та тимчасове житло.

Читайте також: Вибухи в Павлограді: міська влада запевняє, що хімічна небезпека відсутня

"Вчора надвечір фахівці відновили всі системи життєдіяльності, окрім електрики. Є досить великі руйнування. Впевнений, що протягом 4-5 днів все зможемо ліквідувати", - додав Лисак.

Щодо ситуації в регіоні, то вночі і з ранку ворог обстріляв Нікопольщину з артилерійського озброєння. Загиблих і постраждалих немає. В місті працюють рятувальники. Окупанти цілили по будинках, цивільній інфраструктурі, адже там військових об’єктів немає.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення на територію регіону переїхало майже 400 тисяч людей. Більшість з них приїхала з Донецької та Луганської областей.

Читайте також: росія змінила риторику щодо ракетних обстрілів України – ISW

Як повідомлялося, що в Павлограді внаслідок атаки пошкоджено 24 багатоповерхівки, 80 приватних будинків, 7 автівок. Понівечено 5 шкіл, стільки ж дитсадків та магазинів, амбулаторію, банківську установу, гуртожиток. Загинули двоє людей, ще 40 зазнали травмувань і поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-