У Харкові почалася процедура банкрутства міського зоопарку

У Харкові почалася процедура банкрутства міського зоопарку

Укрінформ
АТ «Харківобленерго» ініціювало у Харківському господарському суді процедуру банкрутства міського зоопарку, який є комунальним підприємством.

Про це повідомила пресслужба зоопарку у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Масштабне вторгнення, розпочате 24 лютого минулого року, стало викликом для всіх, і зоопарк не виняток. Зважаючи на складну ситуацію, у зоопарку утворилася заборгованість за спожиту електроенергію перед АТ «Харківобленерго». Заборгованість було погашено. Та попри всі домовленості, АТ «Харківобленерго» ініціювало банкрутство Харківського зоопарку, що викликало повне нерозуміння такого вчинку», - йдеться в повідомленні.

У зоопарку також запевнили, що розпочата юридична процедура «ніяким чином не впливає на роботу зоопарку, його співробітників та підопічних». Працівники зоологічних відділів здійснюють щоденний ретельний догляд за тваринами, аби вони почувалися максимально комфортно, раціони тварин різноманітні та збалансовані, заявили в зоопарку.

У компанії «Харківобленерго» ситуацію поки що не коментують.

Читайте також: Одесити допомагають облаштовувати зоопарк та підтримують тварин грошима

«Справа зараз у суді. Щоб не здійснювати тиску на суд, ми утримуємося від коментарів», - зазначив Укрінформу керівник пресслужби акціонерного товариства Володимир Скічко.

Як стало відомо з тексту судової ухвали, заява «Харківобленерго» про відкриття провадження у справі про банкрутство комунальної організації «Харківський зоологічний парк» прийнята до розгляду наприкінці березня. Підготовче засідання в цій справі призначено на 12 квітня.

Як повідомлялося, у столиці заступнику директора та начальнику відділу КП Житлоінвестбуд-УКБ, а також керівнику підрядної організації повідомили про підозру у завданні збитків на понад 2 млн грн столичному бюджету під час реконструкції Київського зоологічного парку.

Фото: Фейсбук Харківський зоопарк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-