Попри дощі і мокрий сніг в Україну потроху повертається тепло

Попри дощі і мокрий сніг в Україну потроху повертається тепло

Погода
Укрінформ
У п’ятницю, 7 квітня, в Україні буде хмарно з проясненнями. У північно-східних та східних областях помірні дощі; температура вночі 4-9° тепла, вдень 12-17°. На Закарпатті та Прикарпатті мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вночі на дорогах подекуди ожеледиця; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, на решті території завтра без істотних опадів, лише в Дніпропетровській, Запорізькій, місцями в Київській областях невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

У столичному регіоні 7 квітня – хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 3-5° тепла, вдень 9-11°; по області вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°.

Читайте також: У Чернівцях через сильний снігопад більшість шкіл - на «дистанційці»

На 8-9 квітня синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, часом невеликий дощ (у Карпатському регіоні невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця); у більшості південних областей – без істотних опадів. Вночі та вранці у південній частині та центральних областях місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°, у південних, східних та північно-східних областях – до 17°; в західних областях вночі близько 0°, вдень 8-13° тепла (8 квітня на Закарпатті й Прикарпатті 5-10°), в Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Києві та по області 8-9 квітня буде хмарно, часом невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура по Києву вночі 5-7° тепла, вдень 12-14°; по області вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°.

За даними Укргідрометцентру, 10 квітня вночі у західних, північних та північно-східних областях, вдень в Україні, крім сходу, невеликі дощі. 11 квітня у південних, центральних (вдень і в західних областях) помірний, у північних областях місцями невеликий дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 2-8° тепла, вдень 10-16°. У Карпатах – помірний мокрий сніг (вночі 10 квітня – без істотних опадів); температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На Прикарпатті оголосили штормове попередження, є небезпека лавин

У столиці та на Київщині 10-11 квітня часом невеликий дощ. Температура по Києву вночі 5-7° тепла, вдень 13-15°; по області вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-