На Прикарпатті оголосили штормове попередження, є небезпека лавин

На Прикарпатті оголосили штормове попередження, є небезпека лавин

Відео
Укрінформ
На Прикарпатті - сніголавинна небезпека. У високогір’ї рятувальники оголосили штормове попередження.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС в Івано-Франківській області, передає Укрінформ.

«У високогір'ї штормове попередження. 06 березня у високогір'ї Івано-Франківської області збережеться значна сніголавинна небезпека (III рівень, помаранчевий)», - повідомляє управління ДСНС.

За інформацією Чорногірського гірського пошукового-рятувального посту, на горі Піп Іван станом на 9 годину хмарно, туман, сніг і 10 градусів морозу.

За повідомленням Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, проїзд дорогами державного значення забезпечено. Заторів нема. Для розчищення проїзної частини від снігу та підсипання піщано-сольовою сумішшю задіяні 47 одиниць спецтехніки.

«Підрядні шляхові організації працюють у посиленому режимі на основних дорожніх артеріях області. Зауважуємо, що одночасно привести до ладу стан покриття на всіх дорогах неможливо: потрібен час для доїзду механізмів», - зазначають у САД в області.

Читайте також: Румунія через негоду призупинила пропуск вантажівок на кордоні з Україною

Наразі водіїв просять уникати різких маневрів та екстреного гальмування. Також радять не залишати транспортний засіб поблизу захисних смуг автомобільних доріг задля уникнення його пошкодження.

Піп Іван (також Попіван, Піп Іван Чорногі́рський або Чорна Гора) — одна з найвищих вершин Українських Карпат, з висотою 2020.5 м.

Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-