На Львівщині внаслідок ДТП на трасі Київ - Чоп загинув водій мікроавтобуса

На Львівщині внаслідок ДТП на трасі Київ - Чоп загинув водій мікроавтобуса

Фото
Укрінформ
На трасі Київ - Чоп у Стрийському районі на Львівщині сталася ДТП за участі мікроавтобуса Renault Trafic та вантажівки Mercedes-Benz Actros. У результаті 70-річний водій мікроавтобуса загинув.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба поліції Львівської області, передає Укрінформ.

«Відбулося зіткнення вантажівки Mercedes Actros, якою керував 52-річний житель Закарпатської області, з мікроавтобусом Renault Trafic під керуванням 70-річного мешканця одного з сіл Стрийського району. Від отриманих внаслідок ДТП травм водій мікроавтобуса помер на місці події», - йдеться у повідомленні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 6 квітня, близько 08.00, на автодорозі Київ -Чоп » поблизу села Козьова Стрийського району.

Читайте також: Під Києвом сталася масштабна ДТП - пошкоджені дев’ять автомобілів, є постраждалі

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Фото: Фейсбук поліції Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-