На Київщині нагородили водіїв шкільних автобусів, які рятували мешканців на початку вторгнення рф

На Київщині нагородили водіїв шкільних автобусів, які рятували мешканців на початку вторгнення рф

Укрінформ
Водіям шкільних автобусів, які героїчно евакуювали населення з північних та східних територій Київської області й міста Чернігів на початку повномасштабного вторгнення росії, а також возили гуманітарну допомогу і медикаменти, вручили державні нагороди Міністерства оборони України.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

У заході, що пройшов у Броварах, взяли участь тимчасовий виконувач обов’язків голови Київської ОДА Дмитро Назаренко, заступники Віталій Власюк та Жанна Осипенко, голови РВА і ТГ та інші представники влади.

Читайте також: Зеленський показав генсеку Ради Європи «справжній концтабір» у селі на Чернігівщині

"Усього за час окупації Київщини водії шкільних автобусів здійснили 669 виїздів та врятували тисячі життів. Попри постійні обстріли та замінованість територій, на маршрути щоразу виходили понад 70 транспортних засобів", - ідеться у повідомленні.

Відзнаки отримали 114 водіїв, серед яких п'ятеро були нагороджені посмертно.

«Тисну руку кожному, хто під постійними обстрілами, ризикуючи власним життям, вивозив людей з окупації в більш безпечні місця. Завдяки вашій сміливості та професіоналізму було врятовано тисячі життів", – подякував присутнім Назаренко.

Читайте також: Зеленський вручив нагороди військовим і цивільним за героїзм під час деокупації Чернігівщини

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців і цивільних осіб, які проявили мужність і героїзм під час оборони та звільнення Чернігівської області від захоплення росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-