Аудитори перевірили департамент Одеської міськради і виявили порушення на ₴11 мільйонів

Аудитори перевірили департамент Одеської міськради і виявили порушення на ₴11 мільйонів

Укрінформ
Під час ревізії фінансово-господарської діяльності Департаменту міського господарства Одеської міськради встановлені порушення загалом на 11 млн грн.

Про це повідомляє Південний офіс Держаудитслужби, передає Укрінформ.

«Фахівці Південного офісу Держаудитслужби провели ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Департаменту міського господарства Одеської міської ради за період з 01.05.2020 по 31.11.2022, якою встановлено порушень на загальну суму 11 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ревізори перевірили роботи на суму 205 млн грн, зробили 68 контрольних обмірів та 57 обстежень і встановили факти включення до переліку витрат низки ремонтних робіт, які фактично не були виконані.

Зокрема, йдеться про роботи з благоустрою прибудинкової території та дитячих майданчиків, ремонту будинків та оплати робіт спецтехніки, яка була не потрібна.

Приміром, інспектуючи один із дитячих майданчиків, аудитори не знайшли нібито відремонтованих гойдалок. У Департаменті міського господарства пояснили це вандалізмом невідомих осіб.

Читайте також: Бездіяльність керівництва ДП «Сервіс» спричинила понад184 мільйонів збитківДержаудит

"Щоб вивірити, скільки ж дійсно було заплачено підрядним компаніям, працівники Південного офісу Держаудитслужби ініціювали зустрічні звірки. Проте за юридичними адресами деякі компанії не розташовані", - зазначили у відомстві.

Як повідомлялося, київські аудитори і ревізори за січень-лютий забезпечили відшкодування втрат більш як на 15 млн грн і запобігли незаконним витратам на суму понад 371 млн грн.

Фото: Південний офіс Держаудитслужби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-