Мешканців знищеного росіянами будинку в Запоріжжі розселять у місті та області - ОП

Мешканців знищеного росіянами будинку в Запоріжжі розселять у місті та області - ОП

Укрінформ
Мешканці будинку в Запоріжжі, які втратили житло внаслідок російського ракетного удару, будуть розселені в місті або по області та отримуватимуть матеріальні виплати.

Про це зазначив в ефірі телемарафону "Єдині новини" заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба, який у вівторок здійснив поїздку до Запоріжжя та Дніпра, повідомляє Укрінформ.

"Поспілкувавшись із людьми на місці, ми вирішили декілька оперативних проблем, нагальних, із якими вони звернулися. По-перше, хочу сказати, що всі люди будуть розселені або в Запорізькій області, або в місті Запоріжжя. І також міська влада прийняла рішення, що всі люди, які залишились без житла, будуть отримувати виплати 10 тис. грн щомісяця до тих пір, поки в них житло не буде відновлено", - сказав Кулеба.

За його словами, людям, квартири яких уціліли, але пошкоджені, отримають по 15 тис. грн на ремонт та вирішення інших побутових проблем.

Читайте також: У Запоріжжі обстежують будинок, в який влучила російська ракета

Він додав, що двоє людей поки вважаються зниклими безвісти.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю у ніч проти 2 березня. Внаслідок влучання ракети відбулося часткове руйнування п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Незалежної України, 67. Було зруйновано 25 із 80 квартир, ще 10 - непридатні для проживання. Загинуло 13 людей, в тому числі 8-місячна дівчинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-