Резніков на Дніпропетровщині нагородив військових, медиків і рятувальників

Резніков на Дніпропетровщині нагородив військових, медиків і рятувальників

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков вручив нагороди і відзнаки військовим, медикам та рятувальникам Дніпропетровської області.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони, передає Укрінформ.

Як зазначається, Резніков на Дніпропетровщині зустрівся із оборонцями східного напрямку, яким подякував за службу й вручив відзнаки та нагородну зброю. Серед відзначених - полковник Вадим «Борсук» Сухаревський, командир 59-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ, командир роти застосування роботизованих комплексів Ярослав Музика, досвідчений аеророзвідник Кирило Кроль, під керівництвом якого було навчено понад 300 пілотів БПЛА тощо.

Міністр оборони нагородив військових, медиків і рятувальників Дніпропетровщини / Фото: Міноборони

Міністр також відвідав місцевий шпиталь, де нагородив і поспілкувався з пораненими військовими, провів зустріч із новопризначеним головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком та міським головою Дніпра Борисом Філатовим.

«Я дякував нашим захисникам і захисницям, медикам, комунальникам та рятувальникам від імені всієї України. Особливо аеророзвідникам за їх важливу сучасну і проривну для Сил оборони України місію. Кожен із них робить свій внесок у спротив російському вторгненню», - заявив Резніков.

Читайте також: Президент відзначив державними нагородами енергетиків, волонтерів та освітян

Загалом було відзначено 164 захисників і захисниць, медиків, комунальників, службовців ДСНС.

Крім того, Резніков обговорив із командувачем Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським ситуацію на лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-