«Як ти, Віннице?»: у місті стартував українсько-німецький благодійний проєкт

«Як ти, Віннице?»: у місті стартував українсько-німецький благодійний проєкт

Укрінформ
У Вінниці 24 лютого до річниці повномасштабного російського вторгнення стартував українсько-німецький благодійний проєкт «Як ти, Віннице?».

Про це у Телеграмі повідомила Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Вже стартував проєкт «Як ти, Віннице?». З 9:00 до 18:00 вінничан закликають зробити фото чи коротеньке відео, які зможуть показати життя, емоції, переживання та думки у цей день. Матеріали просять надсилати на е-адресу yak.ty.vin@gmail.com. За публікації мешканці та бізнес німецького Мюнстера залишатимуть донати на потреби однієї з вінницьких лікарень», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Вінницькій міськраді, це спільний проєкт міста-партнерів Вінниці та німецького Мюнстера. Його проведення зініціював німецький митець Томас Нуфер.

За форматом – це life-знайомство, приурочене до 24 лютого, річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України. За кожне отримане фото чи відео, відзняті про те, як вінничани живуть цього дня. Всі надіслані зображення опублікують на міському сайті проєкту. Зображення зможуть побачити жителі Мюнстера, які надсилатимуть по 10 євро за кожний з опублікованих матеріалів на окремий рахунок.

Читайте також: У Вінниці з міської вежі під час хвилини мовчання лунатиме композиція Il Silenzio

Як повідомлялось, співпраця Вінниці та німецького Мюнстера розпочалася минулого року. Мюнстер вже передав Вінниці гуманітарний вантаж на суму близько 105 тис. євро. Це, зокрема, продукти харчування, чотири модульні кухні, кухонне обладнання, посуд, 5 генераторів, якими дообладнали міські пункти незламності.

24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, назвавши агресію, яка триває вже рік, "спеціальною військовою операцією".

Фото: 24.vn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-