Жителів Одеси попереджають про можливі відключення світла під час замірів споживання

Жителів Одеси попереджають про можливі відключення світла під час замірів споживання

Укрінформ
У понеділок на Одещині будуть проводити заміри електроспоживання, тож графіки відключення світла не будуть застосовуватися - за винятком Одеси та району.

Про це у Телеграмі повідомляє ДТЕК, передає Укрінформ.

“20 лютого за дорученням Укренерго в Одеській області будуть проводитись заміри споживання електроенергії. У зв’язку з цим у понеділок в області не будуть застосовуватись графіки відключення. Однак через мережеві обмеження на обладнанні Укренерго в Одесі та Одеському районі заміри відбуватимуться із застосуванням графіку відключень”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що заміри допоможуть визначити більш коректні ліміти для Одеської області під час застосування графіків через дефіцит потужності в енергосистемі.

У ДТЕК закликають мешканців регіону, в яких у понеділок зникне світло, перевіряти статус відключень на сайті ДТЕК Одеські електромережі.

Читайте також: У Києві та області завтра можливі відключення світла через ремонт мереж

“У разі відсутності інформації на сайті ви можете написати нам у приватні повідомлення на сторінці в Facebook, або звернутись у кол-центр та залишити заявку”, - додали в компанії.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 18 лютого в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога. Через загрозу російської ракетної атаки у Києві та низці областей застосовувалися екстрені відключення електроенергії.

Фото: ДТЕК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-