У Миколаєві за сприяння європейських країн відкрили Центр підтримки та укріплення сім’ї

У Миколаєві за сприяння європейських країн відкрили Центр підтримки та укріплення сім’ї

Відео
Укрінформ
У Миколаєві відкрили Центр підтримки та укріплення сім’ї. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки СОС Дитячі Містечка Україна в межах Програми екстреного реагування #SOSДІТИ.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Дітям потрібна радість, попри війну і випробування. В дитячому просторі, який ми спільно створюємо, діти разом зі своїми батьками зможуть в комфорті і безпеці розважатись, розвиватись та відновлюватись за допомогою команди фахівців. Це - живе втілення єдності України та Європи, адже тисячі європейців пожертвували свої гроші на підтримку України і створення цього центру", - зазначив національний директор СОС Дитячі Містечка Україна Сергій Лукашов.

Зазначається, що у центрі надаватимуть безкоштовні соціальні послуги родинам ВПО з дітьми, а також сім'ям громади, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Даний відкритий простір має ігрову зону, наповнену сучасними дидактичними та розвиваючими іграшками, кінозону, кімнати для роботи за різними напрямками – з батьками, дітьми, підлітками.

Читайте також: На Рівненщині створюють Центр реабілітації пацієнтів зі спінальними травмами

Тут кожен зможе знайти заняття відповідно до віку та інтересів: розважально-інтерактивна програма, майстер-класи з графіки та ліплення з глини, гуртки з творчості, настільні ігри, ігри-тренажери, рухливі програми з йоги і хореографії, уроки англійської мови, арт-терапія, а також психосоціальна підтримка.

Новий дитячий простір розташований у безпечному місці на базі містечка «Казка». Проєкт реалізовано у співпраці з Ресурсним центром громадських ініціатив за фінансової підтримки СОС Дитячі Містечка Україна спільно з Миколаївською міською радою в межах Програми екстреного реагування #SOSДІТИ.

Як повідомлялося, у Миколаєві збитки від російської агресії склали близько 900 млн євро.

Фото: Суспільне Миколаїв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-